Vrouw krijgt bij vechtpartij in kroeg glas tegen haar oor en raakt gewond

15 december 2019 om 14:45
nl
Een vrouw is zaterdagnacht gewond geraakt aan haar oor toen er tijdens een vechtpartij in een Tilburgse kroeg met een glas werd gegooid. De vrouw had niets met de ruzie te maken. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. Bij de aanhouding van de verdachte raakte ook nog eens een agent gewond.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

De vrouw stond nietsvermoedend in de kroeg op de Heuvel toen er tijdens een opstootje met glas werd gegooid. Een 27-jarige man uit Schoten, in België, zou het glas hebben gepakt en raakte vervolgens het oor van de vrouw. Het bloedde volgens de politie zo heftig dat zij met een ambulance naar het ziekenhuis moest.

De portier van de kroeg begeleidde de verdachte naar buiten om hem aan de politie over te dragen. Toen agenten hem wilden arresteren begon hij zich enorm te verzetten. Zijn twee vrienden bemoeiden zich er vervolgens ook mee, waardoor hij kon vluchten.

Gewonde agent
Op het Pieter Vreedeplein werd de man daar samen met een aantal portiers aangehouden. Net als zijn twee vrienden. Het gaat om twee 27-jarige mannen uit Merksem en Schoten. Tijdens de aanhouding raakte één van de agenten gewond. Hij heeft een verzwikte enkel omdat hij op de grond werd geduwd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.