Heftige verkeersruzie: automobilist wordt met knuppel geslagen en loopt gebroken kaak op

16 december 2019 om 11:22
nl
Een aanrijding op de Trappistenstraat in Tilburg is zondagochtend geëindigd in een heftige ruzie tussen de bestuurder van de auto en twee andere mannen. De automobilist werd flink mishandeld en liep een gebroken kaak op.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Een Tilburger van 65 parkeerde zondagochtend rond halfelf zijn auto voor het huis van een 58-jarige kennis die aan de Trappistenstraat woont. Terwijl de mannen bezig waren om iets in de kofferbak te leggen, kwam vanuit de Predikherenlaan een auto op hen af.

De mannen moesten opzij springen om niet geraakt te worden. De auto werd wel geraakt en raakte beschadigd. Volgens hen leek het op een opzettelijke aanrijding.

Gevecht
Daarna ontstond er een ruzie tussen beide mannen en de bestuurder van die auto, een 51-jarige Tilburger. De bestuurder zou met een plastic zak slaande bewegingen naar hen gemaakt hebben. De 58-jarige man zou toen een honkbalknuppel hebben gepakt en de bestuurder hebben geslagen, zo schrijft de politie.

De automobilist liep een gebroken kaak op. De man die geslagen zou hebben, kreeg hartklachten en moest ook naar het ziekenhuis worden gebracht. De bestuurder van de auto en de man die met een knuppel sloeg, zijn officieel verdachten en worden later gehoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.