91-jarige met rollator aangereden door fietser, slachtoffer zwaargewond achtergelaten in Roosendaal

19 december 2019 om 13:35
nl
Een vrouw van 91 met een rollator is donderdag aan het begin van de middag zwaargewond geraakt nadat zij door een fietser werd aangereden bij een busstation in Roosendaal. Het slachtoffer kwam ten val. De fietser ging ervandoor. De politie is naar haar op zoek. De fietser reed door zonder haar gegevens achter te laten.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Rond halfeen ging het mis toen de vrouw met haar rollator bij het busstation aan de Hendrik Gerard Dirckxstraat liep. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een traumahelikopter vloog naar het busstation om hulp te verlenen. De trauma-arts is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis.

Signalement doorgereden fietsster
De fietser fietste na het ongeluk door. Er is een Burgernetmelding verspreid met haar signalement. Volgens de politie gaat het om een blanke vrouw van ongeveer zestig jaar oud. Zij heeft grijs haar en droeg een blauwe jas.

Ze is doorgefietst in de richting van het station. De politie onderzoekt de aanrijding. Hierbij wordt onder meer bekeken of er camerabeelden zijn van de plek van het ongeluk.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.