Video

Frans Bauer, Frank Lammers en de PSV-spelers, deze Brabanders delen graag hun kerstboodschap met je

24 december 2019 om 20:42
nl
Het is kerst, tijd voor samenzijn met familie, foute kerstfilms kijken, gourmetten en cadeautjes uitpakken. Bekende Brabanders als Frans Bauer en Frank Lammers zijn er ook al helemaal klaar voor, blijkt uit hun kerstwensen.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De jaarlijkse kerstboodschap van PSV was dit jaar extra bijzonder. Onder andere PSV-spelers Denzel Dumfries en Jorrit Hendrix verrasten nietsvermoedende Eindhovenaren in de binnenstad door hen een fotostudio in te lokken. Vervolgens worden ze gephotobombed door de voetballers en voetbalsters van PSV.

Bekijk de video hieronder.

Wachten op privacy instellingen...

Guus Meeuwis wenst iedereen een vrolijk kerstfeest en doet meteen een leuke mededeling: hij mag dinsdagavond de All You Need Is Love-kerstspecial openen. Die begint op kerstavond om half negen.

Wachten op privacy instellingen...

Frank Lammers besloot zijn kerstboodschap midden in de nacht op straat op te nemen terwijl hij constateerde dat het personeel bij de lokale slager zich tot zijn verbazing al uit de naad aan het werken was.

Wachten op privacy instellingen...

De brandweermannen in Midden- en West-Brabant gingen helemaal los met hun kerstboodschap. In een video op YouTube maken ze hun eigen All You Need-aflevering waarbij ze mensen verrassen met cadeaus.

Bekijk de 'kerstspecial' van de brandweer hieronder:

Wachten op privacy instellingen...

 

Frans Bauer schreef zelf een mooie kerstboodschap die hij deelde via Instagram.

Wachten op privacy instellingen...

Rene Schuurmans kon natuurlijk niet anders dan een kerstboodschap in muziekvorm opnemen. Het werd een kerstversie van Laat de Zon in je Hart. Kerstmis voor iedereen, we gaan weer alles versieren... om straks het kerstfeest te vieren'

Wachten op privacy instellingen...

Het personeel van het Maxima Medisch Centrum was dit jaar heel creatief met hun kerstwens. Ze schitteren in een videoclip. Daarmee wensen ze iedereen fijne feestdagen én hopen nieuw personeel aan te trekken.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.