Video

NAC-supporters houden reünie 'ouwe jongens krentenbrood'

12 januari 2020 om 20:30
nl
Onder het genot van een pilsje anekdotes vertellen en herinneringen ophalen aan die goede ouwe tijd. Dat is wat een groepje NAC-supporters voor ogen heeft met de reünie die ze op zaterdag 1 februari organiseren in Café Beatrix in Breda. Een bijeenkomst die is bedoeld voor supporters die zijn geboren vóór 1980 en daarom ook 'Ouwe Jongens Krentenbrood' heet.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

De reünie wordt georganiseerd voor en door supporters die al wat meer door de wol zijn geverfd, die hun sporen als NAC-aanhanger wel hebben verdiend.. Veel NAC'ers denken namelijk met weemoed terug aan 'de goede ouwe tijd'. Die zien ze op zaterdagavond 1 februari graag herleven.

"De samenhorigheid was groot, ik denk dat het NAC-gevoel toen geboren is", zegt Marco Jansen, één van de organisatoren. "Alles kon toen nog, zo hoort het eigenlijk te zijn."

Bekijk de video over de reünie met ook een anekdote uit die goede oude tijd.

Van Hooijdonk, Smit en Den Haan
Ook de oud-spelers Pierre van Hooijdonk, John Smit en Gerard den Haan zijn zaterdag 1 februari aanwezig. Er zijn inmiddels al meer dan 160 kaarten verkocht voor de reünie, maar er zijn er nog altijd verkrijgbaar bij Cafë Tuinzigt in Breda.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.