BOA in zijn gezicht geschopt na melding van vuurwerkoverlast in Dinteloord - Omroep Brabant

BOA in zijn gezicht geschopt na melding van vuurwerkoverlast in Dinteloord

30 december 2019 om 08:46
nl
Een Buitengewoon Opsporings Ambtenaar (BOA) is zondagavond rond halfnegen in Dinteloord door een man uit die plaats in zijn gezicht geschopt. Dit gebeurde nadat de toezichthouder de man samen met een collega aansprak na een melding van vuurwerkoverlast op De Galjoen. De verdachte, een man van 41, is aangehouden voor mishandeling.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De BOA's kwamen af op een melding dat een man op De Galjoen een voorwerp in de richting van een aantal kliko's gooide. Er ontstond een grote steekvlam die gepaard ging met een gigantische ontploffing.

De 41-jarige verdachte werd vervolgens door de twee medewerkers van de gemeente Steenbergen op de Raadhuisstraat aangesproken. Ze vroegen hem om zijn identiteitsbewijs. Na een belediging in de richting van de BOA's, wilde de verdachte weglopen.

Worsteling
Bij een worsteling die ontstond werd een van de twee ambtenaren in zijn gezicht geschopt. De politie moest er uiteindelijk aan te pas komen om de boel te sussen. De verdachte werd door agenten geboeid en meegenomen voor verhoor.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.