MasterMilo sleutelt aan tanks en 600.000 volgers kijken mee: 'Ik ben een geluksvogel' - Omroep Brabant
Video

MasterMilo sleutelt aan tanks en 600.000 volgers kijken mee: 'Ik ben een geluksvogel'

26 januari 2020 om 10:14
nl
Emile Luijben, oftewel MasterMilo. is een van de bekendste YouTubers van Nederland. Samen met collega Dirk en cameraman Bas post hij iedere dag vlogs van zijn werkplaats waarin hij sleutelt aan auto's, tanks en fietsen. De vlogger uit Baarle-Nassau bereikt daarmee zo'n 600.000 volgers.
Profielfoto van Nynke Cuperus
Geschreven door

"Mensen zeggen altijd tegen mij: 'Je bent echt een held!'. Ik denk dan: een held...een held? Een held is iemand die iemand anders onbaatzuchtig met gevaar voor eigen leven uit een brandend huis redt. Dat vind ik een held. Maar iemand die gewoon doet wat hij leuk vindt en daar video's van maakt, dat vind ik geen held. Dat is gewoon een geluksvogel."

MasterMilo hoopt een doel te bereiken: "Ik hoop dat jongeren niet allemaal denken dat ze YouTuber moeten worden en dat dat het dan is. Ik hoop ze te laten zien hoe mooi techniek is en dat ze dat gaan studeren. Ik wil ze aanmoedigen om verder te gaan met hun studie."

In de YouTube-serie #NoFilter van Omroep Brabant gaan Britt& Lynn op zoek naar de realiteit achter het perfecte plaatje van bekende Brabanders die succesvol zijn of lijken. Bekijk hier de aflevering van #NoFilter met MasterMilo:

 

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.