Persconferentie PSV live te volgen bij Omroep Brabant

13 januari om 19:30
Persconferentie PSV live te volgen bij Omroep Brabant.
Persconferentie PSV live te volgen bij Omroep Brabant.
De persconferentie die PSV traditioneel houdt tijdens de nieuwjaarsreceptie is dinsdag live te volgen op web en app bij Omroep Brabant. Aan tafel zitten onder meer algemeen directeur Toon Gerbrands, technisch manager John de Jong, trainer Ernest Faber en aanvoerder Denzel Dumfries. De persconferentie begint om zes uur en duurt tot kwart voor zeven.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Het viertal blikt ongetwijfeld vooruit naar de tweede seizoenshelft waarin de Eindhovenaren de achtervolging op AZ en Ajax gaan inzetten. De ploeg van trainer Ernest Faber wil het lopende seizoen nog enige glans geven door in ieder geval nog Europees voetbal af te dwingen. Of er ook versterkingen of contractverlengingen worden gepresenteerd is nog niet bekend.

Kledingdeal Puma
De verwachting is wel dat PSV tijdens de persconferentie ook de sponsordeal met het kledingmerk Puma bekend gaat maken. Officieel is de overeenkomst, waarmee naar verluidt ruim veertig miljoen euro is gemoeid, nog niet naar buiten gebracht. De samenwerking met Puma zou komend seizoen ingaan en lopen tot 2025.

PSV was afgelopen week op trainingskamp in Qatar. Daar speelde de ploeg vriendschappelijk tegen Club Brugge en KAS Eupen. Beide duels tegen de Belgische opponenten gingen met 2-1 verloren. De Eindhovenaren beginnen zondag 19 januari aan de tweede seizoenshelft tegen VVV-Venlo. De wedstrijd in Venlo begint om 12.15 uur.

Wachten op privacy instellingen...