Alissa (31) overleden nadat laatste wens in vervulling ging, zoontje kreeg honderden kaartjes

13 januari om 19:13
Alissa is op 31-jarige leeftijd overleden (privéfoto).
Alissa is op 31-jarige leeftijd overleden (privéfoto).
De 31-jarige Alissa Smulders uit Kaatsheuvel die nog één laatste wens had in de vorm van post voor haar 6-jarige zoontje, is afgelopen zondag overleden. Dat laat haar man Martin aan Omroep Brabant weten.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Alissa had anorexia en een zware depressie en was uitbehandeld. Ze werd vlak voor oud en nieuw opgenomen in een hospice.

Maar ze wilde nog heel graag een laatste wens in vervulling laten gaan: post voor haar 6-jarige zoontje Dani. “Mensen willen mij kaartjes sturen, maar voor mij heeft het geen meerwaarde. Voor hem wel”, zei ze daarover.

Dit is waar ze het voor deed - Martin Smulders

Daar werd massaal gehoor aan gegeven. “Ik denk dat we inmiddels wel 300 kaarten hebben gekregen”, vertelt Martin Smulders. Zijn vrouw vond het ‘geweldig’ dat zoontje Dani zoveel post kreeg, vertelt hij.

Cadeautjes
“Hij heeft niet alleen post maar ook ballonnen, kleine cadeautjes, een herinneringskistje en zelfs een goodiebag van PSV gekregen. Ze had nooit verwacht dat het zo opgepikt zou worden en dat ze zoveel positieve reacties zou krijgen. Dat is waar ze het voor deed.”

Ook Dani vindt al die post heel erg fijn, zegt Dani's vader. “Hij is super blij met alle kaartjes. Ik heb ze stuk voor stuk moeten voorlezen”, aldus Martin.

Alissa wordt binnenkort in besloten kring begraven.

Wachten op privacy instellingen...