Video

Rico Verhoeven uitgedaagd door Will Smith: 'We dare you to fight'

14 januari 2020 om 18:58
nl
De Amerikaanse Hollywoodsterren Will Smith en Martin Lawrence, willen het graag tegen Rico Verhoeven opnemen. In een filmpje waarin ze boksbewegingen maken, dagen ze de kickbokser uit Halsteren uit.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"Hoe gaat het Rico, dit zijn de Bad Boys. We dagen je uit om het tegen ons op te nemen", luidt de Engelstalige oproep. De acteurs vinden Rico ook een Bad Boy, maar blijken toch een beetje bang voor hem te zijn. "We gaan niet echt tegen je vechten", zegt Will Smith op het einde van de video nog.

Nieuwste Bad Boys-film
Het gaat om een reclamefilmpje voor de nieuwe film van Smith en Lawrence, Bad Boys For Life, die 23 januari in première gaat. Het gaat om de derde film in een bekende reeks waarin het duo de rol van politieagent op zich neemt. De eerste film kwam in 1995 uit, de tweede in 2003.

Rico zelf reageert op Twitter ook op de oproep van beide bekende acteurs. "When they ask you..... What you gonna do when they come for you?", zo zegt hij verwijzend naar een bekend liedje van respectievelijk Bob Marley en Inner Circle dat ook in de film gebruikt wordt.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.