'A Moment For Me', Amerikaanse droom Frans Bauer blijkt reclamestunt

FIJNAART - Slecht nieuws voor fans die blij waren met de Engelstalige versie van Frans Bauers hit Heb je even voor mij. De zanger brengt, anders dan hij donderdagochtend zei, de single A Moment For Me niet uit. "Hahahaha!! Jullie weten dat ik van een geintje houd", schrijft Frans donderdagavond op Instagram.

Frans zei aanvankelijk dat hij een internationale doorbraak ambieerde en dat met het Engelstalige lied een 'langgekoesterde droom' uitkwam. Nu vertelt de zanger dat het gaat om een reclame voor de Geldropse peperkoekfabrikant Peijnenburg. "In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer 'Heb je even voor mij' in het Engels zing."

Frans zingt zijn hitsingle A Moment For Me. De tekst gaat verder na de Instagrampost.

fransbauer

Ik wil jullie dit niet onthouden. Komt eindelijk mijn lang gekoesterde droom uit? Morgenochtend deel ik alles met jullie via Instagram Twitter en Facebook !!!

'Hou het nog even bij Nederland'
Voorlopig houdt Frans het gewoon bij zijn moedertaal. 'Natuurlijk droom ik ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels.'

Hieronder zie je hoe Frans Bauer even wegdroomt bij het idee van een Amerikaanse carrière.

fransbauer

Hahahaha !! Jullie weten dat ik van een geintje houd. Voor iedereen die niet RTL Boulevard heeft gezien: Ik heb geen nummer opgenomen in het Engels, maar ik ben wel te zien in de allernieuwste commercial van Peijnenburg. Ik eet Peijnenburg al sinds ik klein ben en het staat altijd bij ons in de keukenkast. Daarom zei ik direct ja toen ze mij vroegen voor de campagne. In de commercial zien jullie dat ik optreed in Amerika en mijn nummer “ Heb je even voor mij” in het Engels zing. Natuurlijk droom ik ooit op te treden in Amerika maar voor nu houd ik het nog even bij Nederland en daarom heb ik ook geen nummer uitgebracht in het Engels. Veel plezier met het kijken naar de nieuwe commercial en droom allemaal net als ik van je grootste wens en ga allemaal naar je Happy Place !!
Meer over dit onderwerp:
FRANS BAUER PEIJNENBURG RECLAMES