Camper uitgebrand in Oosterhout, ook auto's en huis lopen schade op

19 januari 2020 om 06:59
nl
In Oosterhout is in de nacht van zaterdag op zondag een camper uitgebrand. Dit gebeurde in de Patrijslaan. De politie houdt rekening met brandstichting.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De brandweer was snel aanwezig, maar kon niet voorkomen dat de camper verwoest werd en dat twee auto’s die in de buurt geparkeerd waren forse schade opliepen. Ook een huis werd beschadigd, mogelijk door een knal nadat de brand was uitgebroken. Een gasfles die in de camper stond, is door de brandweer gekoeld en verwijderd. Volgens verklaringen van een aantal mensen stond de camper al enkele weken op deze plek. Daarom is het aannemelijk dat de camper niet door bijvoorbeeld een technisch mankement in brand is gevlogen, zo meldt de politie.

Surveillance op prijs gesteld
Ergens anders in Oosterhout fietsten de wijk-BOA (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar) en de wijkagent de afgelopen avond en nacht door de wijk Oosterheide om een oogje in het zeil te houden. Aanleiding voor hun inzet waren brandstichtingen die de laatste tijd in dit deel van Oosterhout onrust veroorzaakten. Volgens de hulpverleners werd hun aanwezigheid in de buurt op prijs gesteld.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.