Video

Frans van Laarhoven klaar voor 'nieuwe strijd' met justitie: 'Ik kijk ernaar uit'

19 januari 2020 om 19:00
nl
Woede en verdriet streden donderdagavond op Schiphol bij Frans van Laarhoven uit Tilburg om voorrang. Hij mocht zijn broer, voormalig coffeeshophouder Johan van Laarhoven, niet even een hand geven toen die na jaren in een Thaise cel aankwam in Nederland. Een dag later mocht Frans zijn broer even zien in een advocatenkamer in de gevangenis in Vught. De terugkeer van zijn broer noemt hij zondag 'het begin van een nieuwe strijd'.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Frans van Laarhoven is boven alles strijdbaar, zo blijkt zondag in de talkshow KRAAK. van Omroep Brabant. Dit nadat het Openbaar Ministerie meteen donderdag bekendmaakte dat de broers na de terugkomst van Johan in Nederland nog steeds een rechtszaak tegemoet kunnen zien.

Het openbaar ministerie in Breda blijft de voormalig coffeeshophouder vervolgen voor belastingfraude, lidmaatschap van een criminele organisatie en het witwassen van meer dan 20 miljoen euro. Een zaak waarin ook broer Frans als verdachte wordt gezien. "Nu kunnen wij ons verhaal gaan vertellen", zegt Frans over de rechtszaak. "Ik kijk ernaar uit. Nu kunnen we gaan strijden."

Bekijk hier het hele gesprek met Frans van Laarhoven in KRAAK:

 

Lees alles over de zaak van Johan van Laarhoven op onze themapagina.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.