Man stapt uit BMW en wordt met geweld van zijn auto beroofd door groep jongeren

20 januari 2020 om 17:12
nl
Een man is zondagavond in het Eindhovense stadsdeel Stratum door een groep van ongeveer twaalf jongeren met geweld van zijn auto beroofd. Een dag later is de auto teruggevonden op het bedrijventerrein Science Park Eindhoven in Son.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

De eigenaar reed rond kwart voor elf samen met een vriend vanuit de Piuslaan naar de Geert Grootestraat waar hij zijn BMW parkeerde. Eenmaal uitgestapt werd hij belaagd door de grote groep jongeren. Hierbij werd er vanuit het niets hard geslagen en geschopt. Enkele jongeren trokken het slachtoffer aan zijn jas. Door uit zijn jas te glippen, wist de man te ontkomen. Ook zijn mede-inzittende kon wegrennen en zichzelf zo in veiligheid brengen. De autosleutel van de BMW zat in de jas die in handen was van de belagers.

BMW verdwenen
Toen het slachtoffer terugkeerde op de plek waar hij zijn auto geparkeerd had, was de BMW 318i, een stationwagen, inmiddels verdwenen.

De groep bestond uit jongeren in de leeftijd van zestien tot twintig jaar oud met een getint uiterlijk. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze beroving.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.