Schrobbelèr wint prijs voor het leukste Brabantse uitje van 2020

22 januari 2020 om 17:25
nl
De rondleiding bij de distilleerderij van de Tilburgse kruidenlikeur Schrobbelèr mag zich dit jaar het leukste uitje van Brabant noemen. Vertegenwoordigers van Schrobbelèr namen woensdag de gouden award in ontvangst.
Profielfoto van Madhavi Raaijmakers
Geschreven door
Madhavi Raaijmakers

De rondleiding bij Schrobbelèr wint goud, maar nog twee uitjes vielen in de prijzen. De zilveren award gaat naar museum Klok& Peel in Asten en het brons is voor Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom.

Trots
Jochem van Alphen geeft rondleidingen bij Schrobbelèr en is megatrots. "We doen er alles aan om de mensen een unieke ervaring te geven. Muziek is daarbij belangrijk en we hebben zelfs een eigen huistroubadour."

In totaal waren tien uitjes in heel Brabant genomineerd voor de award. Een aantal hiervan zijn dieren- en speeltuinen. "Dat soort plekken bereiken vaak veel meer mensen. Maar ook Klok& Peel trekt jaarlijks veel meer bezoekers dan wij doen’’, zegt Jochem. ‘’Dat betekent dat bij ons echt alle bezoekers hebben gestemd."

Ruim 80.000 mensen brachten hun stem uit in de ANWB-verkiezing. Naast publieksstemmen werden de uitjes ook beoordeeld door een onafhankelijke jury. Die letten op vijf aspecten: sfeer, prijs-kwaliteitverhouding, personeel, faciliteiten en het aanbod. De rondleiding van Schrobbelèr scoorde het hoogst op alle vlakken.

Wachten op privacy instellingen...

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.