Video

Wie is wie? Lamme Frans maakt hilarische carnavalsclip met imitaties van sterren van Drie Uurkes

25 januari 2020 om 11:01
nl
Lamme Frans heeft het zich dit jaar makkelijk gemaakt. Voor zijn nieuwe carnavalshit gooide hij alle grote hits van de bekendste Brabantse carnavalsartiesten in een speciale machine, de Carna2020. En het resultaat is een mini-Drie Uurkes met imitaties van zo'n vijftien bekende artiesten.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Kijk hier de clip:

Wachten op privacy instellingen...

 

De clip bij het nummer ‘Handjes handjes, bloemetjesgordijn’ is een feest van herkenning. Van Jordy Graat en Betty via de Deurzakkers, Veul Gere, Chef Soldaat en de Zware Jongens tot Huub Hangop en Vader Abraham. Beste en meest dankbare imitatie: Vieze Jack, die een hooivork op zijn licht erotische wijze aflikt. Ook goed: Vader Abraham die met z'n hoofd in de appeltaart duikt.

 

Hoe langer je kijkt, hoe meer details je ziet. Carnaval is carnavla geworden en Snollebollekes wordt bij Lamme Frans Volleborrelkes. Niek en Danny, die normaal niet buiten Den Bosch komen, staan nu ineens binnen de ringbanen van Tilburg voor de kerk op de Heuvel. De hitmachine, de Carna2020, koopt Frans op maakjekraker.nl, een subtiele verwijzing naar Kies je kraker, de strijd om de beste carnavalshit.

 

Drie Uurkes kun je dit jaar dus overslaan. Alle artiesten zitten al in de clip van Lamme Frans.

 

 

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.