Supporters NAC te laat in Deventer door 'schimmelbus': 'Dit is de druppel'

26 januari 2020 om 15:15
nl
De wedstrijd Go Ahead Eagles – NAC is zondag een kwartier later begonnen. Dit omdat er problemen waren met de bus waarmee een deel van de supporters vanuit Breda naar Deventer zou reizen. De bus zat namelijk vol met schimmel, zo laten supporters via social media weten. Een deel van de supporters moest vervolgens wachten op een vervangende bus.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

“Dit is de druppel!”, zo schrijven de Breda Loco’s op Twitter. De fanatieke supporters van NAC eisen van de club dat ze stopt met de huidige busmaatschappij die verantwoordelijk is voor het vervoer van de supporters.

Ondanks het uitstel waren niet alle NAC-supporters zondag op tijd in Deventer om het begin van de wedstrijd, die NAC uiteindelijk met 1-0 verloor, mee te maken.

Wachten op privacy instellingen...

Supporterscoördinator Gijs Kluft van NAC geeft op Twitter aan dat ‘het vandaag helaas erg is misgegaan met het busvervoer’. De schimmelbus noemt hij ‘onacceptabel’. Maandag krijgen de gedupeerde supporters volgens hem bericht over eventuele compensatie.

Kluft betreurt ook dat het juist zondag mis is gegaan omdat de supporters uit Breda 'een supersfeeractie' hadden georganiseerd. Een actie die nu pas rond de tweede helft in Deventer zal plaatsvinden.

De bus is van Muijs Scaldis Reizen uit Sint Willebrord, daar was niemand bereikbaar.

Wachten op privacy instellingen...

 

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!