Word net zo blij als Mark en win ook ein-de-lijk kaarten voor 3 Uurkes

27 januari 2020 om 17:37
nl
Voor Mark van Breemen uit Best kan de week nu al niet meer stuk. Hij won kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf in het radioprogramma Wakker! en die kaarten komen duidelijk in de juiste handen: "Dit is ge-wel-dig!" En het goede nieuws is: ook jij kan dit ultieme geluksgevoel ervaren: de kaartjes die wij te vergeven hebben, zijn nog niet op!
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Mark ging helemaal uit zijn dak toen ineens presentator Koen Wijn de telefoon opnam. "Dit meen je niet!", riep hij geëmotioneerd. "Jaren, echt jaren probeer ik al kaarten te krijgen voor 3 Uurkes. Maar het lukt nooit. Ik heb alles gedaan, gebeld, ingeschreven, achter het buske aangerend, maar zonder resultaat."

Mark was de eerste winnaar van de kaartenactie op Omroep Brabant radio, die nog tot en met volgende week vrijdag duurt. Elke dag kunnen luisteraars bellen zodra de Fijnfisjenie-kreet op de radio te horen is.

Kort na half negen kwam er traditioneel rook uit de telefoonlijnen bij Omroep Brabant toen de eerste kreet te horen was. Mark had extreem veel geluk dat hij uit de vele bellers werd gekozen. En zo voelde hij dat ook: "Dit is niet te bevatten", vond Mark. "Elk jaar denk ik weer, het gaat gebeuren. En nu is het zo ver.

Mark weet wel wie hij mee gaat nemen naar de opening van carnaval 2020, op 21 februari: "Mijn vrouw. Die ga ik meteen bellen. Man, ik zit hier gewoon te bibberen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.