Wil jij jurylid worden voor de verkiezing van Kies Je Kraker?

28 januari 2020 om 12:08
nl
Heb jij verstand van carnavalsmuziek en wil je Omroep Brabant helpen met het beoordelen van alle inzendingen voor Kies Je Kraker? Meld je dan nu aan! We zijn op zoek naar twee juryleden die ons op dinsdag 4 februari komen helpen.
Profielfoto van Edwin Kortlever
Geschreven door
Edwin Kortlever

Omroep Brabant gaat elk jaar op zoek naar dé carnavalskraker van het jaar. Ook dit jaar zijn er weer meer dan honderd liedjes ingestuurd. Een deskundige jury gaat nu een selectie van de beste liedjes maken. Vanaf maandag 10 februari mag het publiek vervolgens zijn stem uitbrengen.

Dit jaar is de wedstrijd opgedeeld in twee fases. In de eerste week kunnen mensen stemmen op de beste 33 liedjes. Aan het einde van de eerste week vallen de onderste 22 liedjes af en zetten we de tellers op 0. Iedereen mag dan opnieuw stemmen op de Top 11!

Stuur je aanmelding
Wil je jurylid zijn en heb je op dinsdag 4 februari tijd om naar de studio van Omroep Brabant te komen? Stuur je aanmelding dan naar [email protected]. Voor de twee juryleden die worden geselecteerd hebben we ook nog een leuke verrassing.

Heb jij een carnavalsliedje en heb je dat nog niet ingestuurd? Dan moet je snel zijn. Je hebt nog tot 2 februari de tijd. Stuur bijvoorbeeld via WeTransfer een mail naar [email protected].

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.