Video

A2 richting Eindhoven urenlang dicht na ernstig ongeluk bij Liempde

2 februari 2020 om 06:12
nl
De A2 van Den Bosch richting Eindhoven was van vier uur zaterdagnacht tot kwart over acht zondagochtend afgesloten na een ernstig ongeluk bij Liempde. Bij het ongeluk waren meerdere auto's betrokken, onder meer een auto van Rijkswaterstaat. Eén persoon werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het daarmee gaat, is niet bekend.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Volgens een getuige ging het om zes auto's.

Eén auto was over de kop geslagen. Dit zou gebeurd zijn nadat die op een vrachtwagen botste. De bestuurder van deze auto was verdwenen toen de hulpdiensten aankwamen. Hij meldde zich later bij een ziekenhuis. Toen de politie dit hoorde, gingen agenten daar naartoe voor tekst en uitleg.

Auto Rijkswaterstaat geramd
Andere automobilisten, die de over de kop geslagen auto wilden ontwijken, raakten elkaar of de vangrail. Eén auto botste op een auto van Rijkswaterstaat, die daar stond om het verkeer te waarschuwen voor de over de kop geslagen auto. "Gelukkig was mijn collega net uit de auto en is hij niet gewond geraakt", laat een woordvoerster van Rijkswaterstaat weten.

De ooggetuige sprak over een 'grote ravage'. "Hulpdiensten waren massaal aanwezig. Automobilisten kregen tot kwart over acht het advies om te rijden via Tilburg en de A65 en de A58 te nemen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!