50.000 euro, drugs en wapens gevonden bij verdachten van heling en witwassen - Omroep Brabant

50.000 euro, drugs en wapens gevonden bij verdachten van heling en witwassen

13 februari 2020 om 16:04
nl
De politie heeft in het huis van een man en een vrouw in Prinsenbeek onder andere drugs, wapens, munitie en een grote hoeveelheid geld gevonden. Samen met een derde verdachte zijn ze aangehouden voor mogelijke heling van auto’s en witwassen.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Een man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd zaterdagmiddag rond vijf uur aangehouden in een huis op De Bunders in Prinsenbeek. Agenten zochten de man in verband met een gestolen voertuig, maar hij sloeg op de vlucht en probeerde weg te komen over de schutting.

Agenten konden hem uiteindelijk tegen de grond werken en aanhouden. Na controle bleek dat de man nog een gevangenisstraf uit moest zitten. Hij zit nu in de gevangenis.

Nog twee verdachten
Kort daarna vond de politie drie gestolen auto’s in een loods aan de Strijpenseweg. De man en een vrouw uit Prinsenbeek werden daar op heterdaad aangehouden. Zij zitten vast op verdenking van heling.

Vervolgens heeft de politie het huis van het stel dinsdag doorzocht. Agenten vonden 50.000 euro contant geld, verschillende soorten drugs, wapens en munitie. Deze goederen zijn in beslag genomen. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de drie verdachten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.