Zwaargewonde man bij het Philips Stadion nog steeds grote onbekende, wie herkent zijn sleutelbos?

EINDHOVEN - De politie probeert nog steeds te achterhalen wie de man is, die dinsdagmiddag zwaargewond raakte op de Vonderweg in Eindhoven. Er is nog geen foto van het slachtoffer zelf verspreid, maar wel afbeeldingen van zijn handschoen en zijn schoen. Donderdag is ook een foto van zijn sleutelbos door de politie online gezet.

De man werd dinsdagmiddag aangereden door een auto vlakbij het PSV-supporterscafé De Aftrap, pal tegenover het Philips Stadion. De man had geen identiteitsbewijs bij zich en was niet aanspreekbaar.

'Hopen dat iemand de foto's herkent'
De politie hoopt met het publiceren van een aantal foto’s te achterhalen wie het slachtoffer is, zodat zijn familie kan worden ingelicht. Daarbij wordt nog even gewacht met het publiceren van een foto van het slachtoffer zelf.

"Daar gelden bepaalde regels voor", zegt een woordvoerder van de politie. "Dus misschien dat wij dat later nog gaan doen. Maar wij hopen dat iemand de foto's nu herkent."

Geraakt door een auto
De man kwam dinsdagmiddag rond halfzes uit de richting van de Sint Antoniusstraat gelopen en stak de Vonderweg te voet over bij PSV-supporterscafé De Aftrap. De man werd daar geraakt door een auto.

Het slachtoffer kwam door de aanrijding op een grasstrook terecht en raakte zwaargewond. Hij is naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Signalement slachtoffer
Het slachtoffer is een lichtgetinte man van tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij heeft zwart haar en een dun baardje met snor.

De man droeg een blauwe jas, een grijze trui, een spijkerbroek, paarsblauwe sneakers van het merk Puma en lichtbruine handschoenen van het merk Wed’ze.

LEES OOK: Politie heeft geen idee wie zwaargewonde man is die werd aangereden bij Philips Stadion

Meer over dit onderwerp:
EINDHOVEN VONDERWEG VERKEERSONGEVALLEN