Zwaargewonde man bij het Philips Stadion nog steeds grote onbekende, wie herkent zijn sleutelbos?

13 februari om 17:59
De foto's die de politie verspreidde (Foto's: Sem van Rijssel / SQ Vision& Politie)
De foto's die de politie verspreidde (Foto's: Sem van Rijssel / SQ Vision& Politie)
De politie probeert nog steeds te achterhalen wie de man is, die dinsdagmiddag zwaargewond raakte op de Vonderweg in Eindhoven. Er is nog geen foto van het slachtoffer zelf verspreid, maar wel afbeeldingen van zijn handschoen en zijn schoen. Donderdag is ook een foto van zijn sleutelbos door de politie online gezet.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door
Bert van Doorn

De man werd dinsdagmiddag aangereden door een auto vlakbij het PSV-supporterscafé De Aftrap, pal tegenover het Philips Stadion. De man had geen identiteitsbewijs bij zich en was niet aanspreekbaar.

'Hopen dat iemand de foto's herkent'
De politie hoopt met het publiceren van een aantal foto’s te achterhalen wie het slachtoffer is, zodat zijn familie kan worden ingelicht. Daarbij wordt nog even gewacht met het publiceren van een foto van het slachtoffer zelf.

"Daar gelden bepaalde regels voor", zegt een woordvoerder van de politie. "Dus misschien dat wij dat later nog gaan doen. Maar wij hopen dat iemand de foto's nu herkent."

Geraakt door een auto
De man kwam dinsdagmiddag rond halfzes uit de richting van de Sint Antoniusstraat gelopen en stak de Vonderweg te voet over bij PSV-supporterscafé De Aftrap. De man werd daar geraakt door een auto.

Het slachtoffer kwam door de aanrijding op een grasstrook terecht en raakte zwaargewond. Hij is naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

Signalement slachtoffer
Het slachtoffer is een lichtgetinte man van tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij heeft zwart haar en een dun baardje met snor.

De man droeg een blauwe jas, een grijze trui, een spijkerbroek, paarsblauwe sneakers van het merk Puma en lichtbruine handschoenen van het merk Wed’ze.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...