Dode gevonden in vakantiehuisje in Mierlo

14 februari 2020 om 13:16
nl
In een vakantiehuisje in een recreatiepark aan de Patrijslaan in Mierlo is vrijdagochtend een dode gevonden. Volgens een woordvoerder van de politie is er mogelijk sprake van een misdrijf, maar dat is nog niet zeker. Het huisje staat op Bospark 't Wolfsven, dat eigendom is van Roompot Vakantieparken.
Geschreven door

Rond half twaalf vrijdagochtend werd bij de politie gemeld dat er een lichaam was gevonden in een vakantiehuisje op het park. Zo'n twee uur later werd de ontdekking naar buiten gebracht.

Ruime afzetting en veel politiewagens
Volgens een getuige werd een ruim gebied in het vakantiepark afgezet en zijn zeker vijf politiewagens naar het park gekomen. Ook werden mannen in witte pakken gesignaleerd en kwam de schouwarts naar het huisje. De woordvoerder van de politie bevestigde dat er uitgebreid onderzoek wordt gedaan, maar gaf daarbij aan dat dit niet betekent dat de politie al zeker weet dat er een misdrijf is gepleegd.

"Als we een lichaam vinden, is soms meteen zichtbaar wat er gebeurd is. Maar in dit geval is niet duidelijk wat er in het huisje heeft plaatsgevonden. De forensische recherche doet onderzoek in de hoop dat we zo kunnen vaststellen wat de doodsoorzaak is."

Die doodsoorzaak was vrijdag laat in de middag nog niet vastgesteld. Het lichaam werd toen wel overgebracht vanuit het huisje naar een andere plek. Over de identiteit van de overleden persoon kon de politie toen nog niets zeggen.

'Zelden'
Woordvoerder Baptiste van Outryve van Roompot bevestigt enkel dat in één van de vakantiehuisjes op park 't Wolfsven een lichaam is gevonden en dat er politieonderzoek plaatsvindt. Of een medewerker van de Roompot de ontdekking vrijdagochtend deed, wil hij niet zeggen: "Omdat er een politieonderzoek aan de gang is, doen we daar geen enkele mededeling over."

Wel geeft Van Outryve aan dat het 'zelden' voorkomt dat een lichaam gevonden wordt in een van de vakantiehuisjes van de Roompot-keten. "Maar er verblijven 19.000 mensen in onze parken, dus er overlijdt soms wel iemand."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone