Dodelijke aanrijding van Maserati met geparkeerde vrachtwagen blijft een raadsel

RAVENSTEIN - Hoe kon het gebeuren dat een man in een Maserati op een geparkeerde vrachtwagen botste en daarbij om het leven kwam? De politie weet nog niet wat de oorzaak is van het fatale ongeluk, dat op zondagochtend 2 februari gebeurde op industrieterrein De Bulk in Ravenstein. Ze zoekt naar getuigen.

De man van 43 uit het vlakbij gelegen Overlangel botste met zijn Maserati achterop de vrachtwagen, die geparkeerd stond op het industrieterrein. De sportwagen en de vrachtwagen vlogen allebei in brand.

Brandweermannen die kwamen blussen, ontdekten in de auto het lichaam van het slachtoffer.

Getuigen en dashcambeelden gezocht
Het ongeluk gebeurde rond kwart over acht. Een politiewoordvoerder geeft aan dat verkeersspecialisten nog bezig zijn met onderzoek. "Er is gekeken naar de technische staat van de auto en naar sporen op de weg, maar de toedracht van het ongeluk is daarmee nog niet duidelijk geworden."

Daarom wordt nu gezocht naar getuigen die tussen acht uur en kwart over acht iets gezien hebben. "Het gaat hier echt om mensen die in aanloop naar dit ongeval de auto hebben gezien." Ook zou de politie graag dashcambeelden ontvangen als die er zijn.

Meer over dit onderwerp:
VERKEERSONGEVALLEN RAVENSTEIN VERKEERSDODEN