Steven Bergwijn reed met 147 km/h door Eindhoven na Europa-Leaguewedstrijd en kan op boete rekenen

20 februari 2020 om 10:24
nl
Oud-PSV'er Steven Bergwijn kan een fikse boete verwachten voor veel te hard rijden. Dit gebeurde augustus vorig jaar 's nachts op de Boschdijk in Eindhoven. Hier gold een maximumsnelheid van wisselend 50 en 70 kilometer per uur. Bergwijns snelheid is geklokt op 147 kilometer, waarna hij staande werd gehouden.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De voormalig PSV-aanvaller moest donderdagochtend voor de kantonrechter in Eindhoven verschijnen, maar kwam niet naar de zitting. Door de recente verhuizing van de aanvaller naar Londen kon de dagvaarding niet aan hem worden uitgereikt. Toen de rechter dat opmerkte, besloot hij dat de zitting niet door kon gaan.

Londen
Bergwijn zit hoogstwaarschijnlijk gewoon in Londen. Woensdag speelde hij met zijn nieuwe club, het Engelse Tottenham Hotspur, voor de Champions League tegen Red Bull Leipzig (0-1)

De avond voordat Bergwijn zo hard door Eindhoven had geracet, had hij nog gescoord voor PSV. De 22-jarige international maakte het enige doelpunt in de Europa-Leaguewedstrijd tegen Haugesund, in Noorwegen. Terug in Eindhoven, rond half vier 's nachts, werd Bergwijn geflitst op de Boschdijk, mogelijk toen hij op weg was naar huis.

undefined

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.