Video

Eindhoven decor voor opvolger van populaire politieserie Bureau Burgwallen

20 februari 2020 om 19:37
nl
De populaire RTL-politieserie Bureau Burgwallen komt naar Brabant. Het tweede seizoen speelt zich af in Eindhoven en heet ‘Bureau 040’. De opnames beginnen aanstaand weekend tijdens carnaval.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

In het programma volgt presentator Ewout Genemans agenten tijdens hun werk op straat. Politiemedewerkers vertellen wat er allemaal bij hun vak komt kijken. "Eindhoven is een dynamische stad met veel interessante thema’s. Ik ben blij dat er weer een aantal enthousiaste agenten zijn opgestaan die mij de komende maanden willen meenemen in hun werkzaamheden.”

Wachten op privacy instellingen...

Bij de politie in Eindhoven wordt de programmamaker met open armen ontvangen. “We laten graag zien wat wij als politie in Oost-Brabant in onze mars hebben", zegt teamchef Niels van der Wijs van de Eindhovense politie. "Dan bedoel ik de volle breedte van het politiewerk: van noodhulp, horecatoezicht en evenementenbegeleiding, tot integraal werken in de wijk met onze partners. Wij laten Nederland graag zien wat ons werk betekent en hoe wij dat elke dag opnieuw weer oppakken.”

Het is nog niet bekend wanneer het programma op tv is te zien.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.