Dit zijn de mooiste beelden van de optocht in Tullepetaonestad [FOTO + VIDEO]

22 februari 2020 om 22:47
nl
Weer of geen weer, in Tullepetaonestad ging de carnavalsoptocht door. Wel in afgeslankte vorm, want niet alle wagens konden meedoen vanwege de harde wind. Omroep Brabant zond de optocht live uit en onze fotograaf maakte foto's. Bekijk hier alle foto's en de complete uitzending van de Tullepetaonse leutstoet!
Geschreven door

De harde wind mocht de pret niet drukken want de meest creatieve creaties kwamen voorbij, onder 't motto 'Draai 't mar om'. Bouwclub Hoevekestijn ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor in de categorie grote wagens van Roosendaal. Je vindt hier de complete jury-uitslag.

Tullepetaonestad nam wel maatregelen om de optocht veilig te laten verlopen. 'Windgevoelige delen' moesten van de wagens af. Drie groepen besloten daarom om niet mee te doen aan de optocht. Ondanks dat Jan de Wind z'n stempel drukte, had Tullepetaonestad toch een kleurrijke en vrolijke stoet voor de bezoekers.

Wachten op privacy instellingen...

Bekijk hieronder de complete uitzending van de optocht in Tullepetaonestad, deze is eerder vandaag live uitgezonden door Omroep Brabant en is ook te zien op de Facebook-pagina van Omroep Brabant.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.