Tientallen teleurgestelde wagenbouwers sturen foto in voor carnavalswagenwedstrijd

23 februari 2020 om 14:04
nl
Tientallen organisaties van carnavalsoptochten lieten zondagochtend weten dat hun optocht niet doorgaat. Om de teleurgestelde bouwers toch nog een kans te geven om hun wagen aan de buitenwereld te laten zien, besloot Omroep Brabant een oproep te doen om foto's in te sturen van carnavalswagens die aan de kant blijven staan. Het gevolg? De mailbox van Omroep Brabant stroomde vol met keigave foto's!
Profielfoto van Nynke Cuperus
Geschreven door

Bekijk in de slideshow bovenaan de ingestuurde foto's.

Wil je ook meedoen?
Maak een leuke foto van jullie carnavalswagen en stuur die naar [email protected]. Vergeet niet de naam van de carnavalsvereniging en de plaats te vermelden. Dan zorgen wij ervoor dat jullie carnavalswagen op de app en website van Omroep Brabant te zien is. Let op: stuur een liggende foto (je telefoon even draaien).

Carnavalswedstrijd
Uit alle inzendingen selecteren we 10 wagens die mee mogen doen aan de onze carnavalswagenwedstrijd op Facebook. De carnavalswagen met de meeste likes wint de Omroep Brabant carnavalswagenwedstrijd. De winnaar krijgt een oorkonde, een Brabant-sjaal en mag volgend jaar met de groep wagenbouwers een bezoek brengen aan het Fijnfisjenie Café.

Staat jouw foto er nog niet tussen? We hebben zoveel foto's ontvangen dat we nog druk aan het uploaden zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.