Aanrijdingen op 'spekgladde' wegen in Midden-Brabant - Omroep Brabant

Aanrijdingen op 'spekgladde' wegen in Midden-Brabant

28 februari 2020 om 05:55
nl
Op gladde wegen in Brabant hebben vrijdagochtend verschillende aanrijdingen plaatsgevonden. Het KNMI had weercode geel afgegeven. Op de N65 bij Udenhout schaarde een vrachtwagen. Deze kwam tegen een stoplicht terecht. Door de klap werkten de stoplichten op dit kruispunt een tijd lang niet.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"De vrachtwagen stond dwars over de weg", liet een ooggetuige weten. De chauffeur raakte niet gewond, maar een deel van de N65 moest worden afgesloten om de ravage op te ruimen. Verkeersregelaars werden ingezet om het verkeer bij de kruising in goede banen te leiden.

Auto tegen twee bomen
Ook in Kaatsheuvel gebeurde een ongeluk. Daar gleed donderdagnacht een auto van de weg en tegen twee bomen. Het ongeluk in Kaatsheuvel gebeurde rond vijf uur, op de Europalaan. De bestuurder werd met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Het was volgens een ooggetuige op dat moment 'spekglad' op de Europalaan.

undefined

Op de Gaasjesweg in Dongen raakte vrijdagochtend rond zes uur een auto van de weg. Die sloeg over de kop en belandde ondersteboven in een sloot.

undefined

Volgens het KNMI was de gladheid te wijten aan de bevriezing van natte weggedeelten. In de loop van de ochtend verdween de gladheid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.