Dronken automobilist rijdt tussen de voetgangers in centrum Tilburg

1 maart 2020 om 06:57
nl
Een dronken automobilist reed zaterdagnacht tussen de voetgangers door op de Korte Heuvel in Tilburg. Surveillerende agenten probeerden de bestuurder te stoppen, maar die reed gewoon door. Uiteindelijk is bestuurder met een politieauto klemgereden.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

"De automobilist was onder invloed van alcohol", laat een politiewoordvoerder weten. "De bestuurder heeft een bekeuring gekregen en is voor een blaastest meegenomen naar het politiebureau. "

Ook tijdens koopavond
Donderdagavond - tijdens koopavond - reed er ook al een automobilist door het voetgangersgebied in de Heuvelstraat. Surveillerende agenten werden hier op gewezen door mensen die daar liepen.

De bestuurder van deze auto had de verkeersborden niet gezien. Ook deze automobilist heeft een bekeuring gekregen.

Motorrijder rijdt hard door smalle straten
De politie was zaterdagmiddag en -avond sowieso druk met de aanpak van overlastgevend verkeer in het centrum. Een Tilburgse motorrijder, die in de middag verschillende rondjes door de smalle straten in de binnenstad maakte - waarbij hij herhaaldelijk onnodig veel gas gaf - kreeg een bekeuring van 390 euro.

Een Belgische automobilist en twee Tilburgse quadrijders die 's avonds veel lawaai veroorzaakten op het NS-Plein werden ook op de bon geslingerd.

Stoned
Een 19-jarige Belgische automobilist werd aangehouden op het NS-Plein omdat hij stoned autoreed. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 24 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!