Zware mishandeling met ijzeren staaf tijdens parkeerruzie: man (60) opgepakt

4 maart 2020 om 12:39
nl
Een 60-jarige man uit Etten-Leur is dinsdagavond opgepakt vanwege de zware mishandeling van een 42-jarige man uit Standdaarbuiten. Dat gebeurde in november tijdens een uit de hand gelopen parkeerruzie in Oudenbosch. Hij zou onder meer met een ijzeren staaf hebben geslagen en met hoge snelheid zijn ingereden op het slachtoffer dat net op tijd weg kon springen.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Zaterdagmiddag 23 november liep het uit de hand op de Beukenlaan. De man uit Standdaarbuiten had aan het einde van de middag zijn auto geparkeerd op de Beukenlaan toen de bestuurder van de auto achter hem, hem agressief zou hebben aangesproken.

Op slachtoffer ingereden
Toen het slachtoffer de straat over stak, zou de verdachte met hoge snelheid op hem zijn ingereden. Hierbij moest het slachtoffer opzijspringen om een aanrijding te voorkomen. Vervolgens zou de man zijn uitgestapt, een ijzeren staaf hebben gepakt en hebben geprobeerd de man uit Standdaarbuiten daarmee te slaan.

Na een korte schermutseling kon de 42-jarige man het breekijzer afpakken en de politie waarschuwen. De verdachte reed in de tussentijd weg.

Aanhouding na onderzoek
Voor het onderzoek sprak de politie met meerdere getuigen. Uiteindelijk kon hij dinsdagavond worden opgepakt. De man heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt woensdag verhoord.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.