Video

Première James Bond-film uitgesteld vanwege coronavirus, superfan Johan baalt als een stekker

5 maart 2020 om 21:00
nl
Je bent een superfan van James Bond en hebt de vlieg- en hoteltickets voor de première in Londen al geboekt. En dan krijg je ineens te horen dat het allemaal niet doorgaat vanwege het coronavirus. Het overkwam Johan Antens uit Baarle-Nassau. “Het sloeg in als een bom.”
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Johan had zich zo verheugd op de première van ‘No Time To Die’. Die zou volgende maand zijn, maar wordt nu verschoven naar november, volgens Amerikaanse media omdat in sommige landen bioscopen zijn gesloten vanwege het coronavirus. “De reis was helemaal geboekt en ik had vrienden opgetrommeld. Het was voor mij belangrijker dan de zomervakantie. Er wordt altijd veel spanning opgebouwd, dan is het een enorme tegenvaller als het in het water valt”, zegt Johan.

Ook thuis waren de voorbereidingen op de nieuwste Bond-film al begonnen. “We waren heel fanatiek alle films weer aan het kijken. Misschien kunnen we dat nu twee keer doen”, lacht Johan.

De vakantie naar Londen gaat, ondanks het uitstel van de première, gewoon door. “We maken er gewoon een gezellig weekend van. Mijn vriendin wil graag naar het theaterstuk over Harry Potter, dus we maken er wel wat van.”

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.