Jumbo kan online bestellingen niet aan: 'We doen ons best om het zo snel mogelijk op te lossen'

14 maart 2020 om 16:51
nl
Supermarkt Jumbo heeft zaterdagmiddag moeite met online bestellingen. "Bestellingen kunnen tijdelijk niet geplaatst, gewijzigd of aangevuld worden", is te lezen op de website van Jumbo. "We doen ons best het zo snel mogelijk voor je op te lossen."
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Volgens Jumbo is momenteel erg druk in haar winkels en bij het online bestellen van boodschappen. De bezorg- en ophaalmomenten zitten hierdoor vol tot en met maandag 16 maart. Klanten bestellen ook veel meer artikelen dan normaal.

Distributiecentra supermarkten maximaal
De ongeveer vijftig distributiecentra van supermarkten in Nederland draaien momenteel op maximale capaciteit om de tekorten aan voorraden in de Nederlandse supermarkten aan te vullen. Vele honderden extra vrachtwagens worden dit weekend ingezet om de winkels van producten te voorzien.

Dat zegt directeur Marc Janssen van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), de brancheorganisatie die de belangen van de supermarkten en foodservicebedrijven behartigt. Janssen denkt dat pas na dit weekend de voorraden in de winkels weer grotendeels op normaal niveau zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.