Praat met De Laat... Christel wil al je verhalen horen!

18 maart 2020 om 15:56
nl
Wie een paar weken geleden had voorspeld wat er momenteel in Brabant gebeurt, was voor gek versleten. Toch is het de keiharde realiteit. We werken thuis, we komen nauwelijks buiten, we moeten afstand tot elkaar houden...
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Tegelijkertijd groeien we door de coronacrisis dichter naar elkaar toe. De situatie verbroedert.

Maar wat doet het met je? Heb je een leuke actie bedacht? Of zit je gewoon verlegen om een praatje, omdat je wereldje wel erg klein wordt? Christel de Laat en Kristian Westerveld willen het allemaal weten!

In het tijdelijke radioprogramma 'Praat met De Laat' gooien Kristian en Christel de telefoonlijnen open. Christel: "Ik ben gewoon zo benieuwd hoe de Brabanders dit beleven. Alle verhalen en opmerkingen zijn welkom. Ik wil het allemaal horen! Daarom zit ik vanaf nu één keer per week bij de telefoon. Bel maar!"

Vanaf 18.00 uur kun je meedoen. Het telefoonnummer is 0909-123 09 09 (lokaal tarief).

Omroep Brabant radio heeft sinds deze week extra veel contact met de luisteraars. We merken dat radio op dit moment een goed gezelschap is voor veel mensen. Elke ochtend starten we de werkdag om 9 uur met een uurtje 'Thuiswerkradio'. De luisteraar mag dat uur bepalen welke muziek er wordt gedraaid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.