Zelfs een sterrendiner krijg je gewoon thuisbezorgd (en soms zelfs voor een prikkie) - Omroep Brabant

Zelfs een sterrendiner krijg je gewoon thuisbezorgd (en soms zelfs voor een prikkie)

18 maart 2020 om 20:00
nl
De coronacrisis zorgt voor heel veel ellende, maar ook voor bijzondere nieuwe initiatieven. Zo bezorgen veel Brabantse sterrenrestaurants vanaf nu hun luxe menu’s gewoon tot aan je deur of bereiden ze het eten zelfs in je keuken. Bij sommige peperdure restaurants doen ze dat voor een spotprijs, om mensen een bijzondere eetervaring te kunnen bieden in deze moeilijke tijden.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Zo bedacht het Eindhovense restaurant Zarzo samen met Social Deal-eigenaar Bart Oosterholt dat mensen ook nu behoefte hebben aan een bijzondere culinaire ervaring. Voor 20 euro kun je daarom een driegangenmenu van het restaurant met één Michelinster thuis laten bezorgen. Chefkok Adrian Zarzo doet zelfs mee met bezorgen. Het kan dus zijn dat de sterrenchef zelf aan je deur staat.

De Rozario
De Helmondse chefkok Jermain De Rozario van sterrenrestaurant De Rozario had geen zin om stil te zitten tijdens de coronacrisis. Binnen de kortste keren werd daarom ‘To Go DeRozario’ bedacht, een eigen bezorgdienst vol met à la carte gerechtjes én een maaltijdbox zodat mensen thuis sterrenwaardig eten kunnen bereiden. De prijzen liggen tussen de 15 en 45 euro per gerecht of box.

Sterrenchef bij je thuis
Tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen pakt het ook creatief aan. Hun koks komen namelijk op verzoek bij je thuis koken. Daarvoor moet je wel even sparen, een 5-gangendiner kost 200 euro per persoon inclusief champagne en wijnarrangement. Voor een toeslag komt meesterkok Soeniel Bahadoer in jouw keuken toveren met ingrediënten.

Vier gangen
Sterrenrestaurant Monarh in Tilburg bezorgt vanaf nu een viergangen menu voor 59 euro of verschillende a la carte-gerechten bij je thuis. Normaal gesproken kosten vier gangen hier zo’n 70 euro, dus je krijgt ook nog een wat betere deal. Binnen een uurtje bezorgen ze in Goirle of Tilburg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.