Video

Hoe gaat het met je in deze rare tijden? Bel Graat& De Laat tussen 12 en 14 uur

21 maart 2020 om 08:30
nl
Er kan veel gebeuren in een week. Vorige week zaterdag waren de cafés en restaurants nog open en was er ook nog geen sprake van gesloten verzorgingshuizen. Nu, een week later, weten we wel beter.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

We zijn benieuwd wat het met de Brabanders doet en daarom gaan opnieuw de telefoonlijnen open in het radioprogramma Graat& De Laat. Laat weten dat je aan je dierbaren denkt en vraag een plaat aan.

Presentator Christel de Laat: “Het is echt ongelofelijk hoeveel er is gebeurd de afgelopen week. Daar gaan we het over hebben. Mis je iemand omdat je niet op bezoek kunt en wil je een plaatje voor hem of haar aanvragen? Bij ons kan het!”

Het radioprogramma gooide vorige week ook al de lijnen open en werd toen overstelpt met telefoontjes. Als klap op de vuurpijl werd er met heel Brabant het lied ‘Brabant’ van Guus Meeuwis gezongen. Het leverde deze prachtige video op:

Graat& De Laat is ook deze week op de radio te beluisteren en op tv te bekijken. Bel zaterdag tussen 12 en 14 uur met jouw verzoekjes en verhalen naar 0909-123-0909. Christel de Laat vangt de telefoontjes op in de studio. Presentator Jordy Graat doet mee vanuit zijn eigen huis, want hij is herstellende van een fikse griep.

En ook leuk: zondag is er ook een uitzending van Graat& De Laat, omdat het sportprogramma Zuidtribune komt te vervallen, zolang alle sportcompetities stil liggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.