Video

Meerdere doden gevonden in woning Etten-Leur, burgemeester spreekt over afschuwelijk nieuws

28 maart 2020 om 19:47
nl
In Etten-Leur zijn meerdere doden gevonden in een woning aan de Dasseburcht. De slachtoffers zouden allen in het huis wonen. Volgens omwonenden gaat het om vier mensen die familie van elkaar zijn.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Verschillende mensen kwamen op de melding van het politieonderzoek af en bleven achter de politielinten kijken. Veel van hen waren geëmotioneerd.

Meerdere politiebusjes aanwezig
Het gaat om een woning op een pleintje. Volgens omstanders is het hele plein afgezet en zijn er meerdere politieagenten en minstens vijf politiebusjes aanwezig. De technische recherche doet onderzoek.

Later op de avond zette de politie het plein af met zwarte hekken. Het gaat in ieder geval niet om slachtoffers van het coronavirus, zegt een woordvoerder, naar aanleiding van een tweet van een bestuurslid van politievakbond ACP die later verwijderd is.

Reactie burgemeester
Burgemeester Miranda de Vries spreekt over afschuwelijk nieuws. "Vanavond kreeg ik het afschuwelijke nieuws dat in een woning aan de Dasseburcht een aantal mensen levenloos is aangetroffen. Vermoedelijk bevinden de slachtoffers zich in hun eigen woning. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden."

Het Team Collegiale Ondersteuning is ook ingezet voor de zorg voor betrokken politiemensen. Het onderzoek kan lange tijd duren.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.