Beademingsapparatuur gestolen uit auto in Breda

30 maart 2020 om 14:33
nl
Bij een auto-inbraak in Breda is in de nacht van zondag op maandag onder meer beademingsapparatuur gestolen. Het ging om zes sets. De medische hulpmiddelen zijn maandag later op de dag teruggevonden in twee tassen bij een voetbalveldje in Breda. De politie heeft twee verdachten aangehouden: mannen van 41 en 49.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De eigenaar van de auto ontdekte maandagochtend de inbraak in de Bredase wijk Boeimeer. Behalve de beademingsapparatuur waren uit zijn wagen sportkleding en een bankpas weggehaald. De eigenaar rook onraad toen hij zag dat er met zijn bankpas om zeven uur was gepind bij een supermarkt in de binnenstad.

Een van verdachten is een veelpleger
De supermarkteigenaar heeft de politie de camerabeelden van de pinnende mannen laten zien, waarop een van de agenten een bekende veelpleger herkende. De verdachten zijn aangehouden op de Veemarktstraat in Breda.

Op hun aanwijzingen werden de tassen met persoonlijke spullen van de eigenaar teruggevonden bij de voetbalkooi in de wijk de Gampel. Het andere deel van de buit, de medische apparatuur, werd dankzij een tip van een getuige achter een school in de wijk Boeimeer gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.