Man schrikt wakker van indringers die aan zijn raam morrelen en wordt beschoten

2 april 2020 om 09:45
nl
Een bewoner van een huis aan de Bredaseweg in Roosendaal is woensdagnacht in zijn slaap door zeker twee mannen overvallen. Hij werd vervolgens beschoten. Het slachtoffer raakte niet gewond, maar is wel enorm geschrokken, zo laat de politie weten.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

Zeker twee mannen probeerden rond halfvier 's nachts via een raam het huis van de man binnen te dringen. Het slachtoffer werd wakker van het gemorrel en wist vervolgens te voorkomen dat de mannen binnenkwamen. Hierbij werd er volgens de politie 'vermoedelijk' op hem geschoten. De man hoorde namelijk een harde knal.

Overvallers ervandoor
De politie gaat er volgens een woordvoerder vanuit dat er één schot is gelost. De bewoner wist vervolgens zelf de politie te bellen. De politie heeft nog met een hond gezocht naar de daders, maar dit heeft niks opgeleverd.

De bewoner heeft geen idee wie de mannen zijn. De politie vraagt mensen die iets hebben gehoord of gezien dit te melden. In verband met de privacyregels maakt de politie niet bekend of het slachtoffer alleen thuis was toen de overvallers zijn huis probeerden binnen te komen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.