Onderhoud aan A59 duurt langer door coronamaatregelen, snelweg nog hele dag dicht

20 april 2020 om 07:08 • Aangepast 27 april 2020 om 07:04
nl
De snelweg A59 is de hele maandag nog afgesloten in westelijke richting, tussen Den Bosch en knooppunt Hooipolder. Door extra coronamaatregelen duurt het onderhoud, dat dit weekend plaatsvond, een dag langer dan normaal.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

De A59 is dicht tussen knooppunt Empel bij Den Bosch en knooppunt Hooipolder bij de aansluiting op de A27. Inmiddels melden lezers dat het stuk tussen Waalwijk en Hooipolder wel open is.

Rijkswaterstaat en bouwbedrijven houden tijdens de werkzaamheden rekening met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor het onderhoud aan de A59 betekent dit dat de weg beide weekenden 1 dag langer afgesloten is dan aanvankelijk gepland.

MInder mensen
Dit komt doordat de aannemer minder mensen en minder materieel tegelijkertijd op een wegdeel kan inzetten. Door 1 dag extra in de planning op te nemen, kan het geplande noodzakelijke onderhoud toch veilig worden uitgevoerd.

Van donderdag 23 april 21.00 uur tot maandag 27 april 2020 05.00 uur is de A59 afgesloten vanaf oprit (37) Waalwijk tot knooppunt Hooipolder, ook in de richting van Breda en Rotterdam.

De werkzaamheden aan de A59 duren een dag langer.
De werkzaamheden aan de A59 duren een dag langer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.