Zwaargewonde man gevonden in Tilburg, politie sluit misdrijf niet uit

10 mei 2020 om 15:36 • Aangepast 17 mei 2020 om 15:34
nl
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de manier waarop een man afgelopen vrijdag in de Piusstraat in Tilburg zwaargewond is geraakt. Hij werd daar door agenten gevonden, maar het is niet duidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Het slachtoffer is gevonden in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 mei rond middernacht. De 47-jarige man werd naar het ziekenhuis gebracht en is opgenomen.

De man kan vanwege zijn slechte medische toestand zelf geen duidelijkheid geven over hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die de man op dat moment of eerder die avond hebben gezien. Duidelijk is dat het slachtoffer vrijdag rond twintig over zeven ‘s avonds uur nog gezien is in de Edisonlaan in Tilburg.

Signalement
Het signalement van de man op die avond is: Ongeveer 1.75 lang, blanke huidskleur, ongeschoren, donkerbruin haar. Hij droeg een donkerbruine lederen jas tot op de heup, donkerblauwe lange spijkerbroek en lichtgrijze sokken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!