Geniet ondanks corona van een concert van OG3NE... in je eigen woonkamer

10 mei 2020 om 16:54 • Aangepast 17 mei 2020 om 16:54
nl
Na het enorme succes van hun Home Isolation Video’s, besloten de zingende zusjes van OG3NE uit Fijnaart het nog grootser aan te pakken. Op zondag 17 mei geven ze daarom een Home Isolation Concert. Zo kunnen fans toch live genieten van hun muziek, maar dan vanuit hun eigen woonkamer.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Het concert vindt plaats in een ‘coronaproof’ gebouwde en gedecoreerde studio met virtueel publiek thuis. Mensen die een kaartje kopen, kunnen het concert thuis live volgen. Door middel van chats is er toch interactie met het publiek thuis.

'Eindelijk weer'
En die bijzondere concertvorm lijkt nu al een groot succes. Toen de kaartverkoop zaterdag startte, stonden er honderden mensen in de wachtrij. De reacties over het naderende concert zijn heel enthousiast.

Zo zegt Kyara: "Al zoveel afgelast dit jaar waar ik naar uitkeek, dus dit maakt me weer blij. Heb ik weer iets om naar uit te kijken." Claudia heeft die avond meteen iets te vieren en maakt er nu een bijzonder ‘uitje’ van: "Vier jaar getrouwd die dag. Uit eten in eigen huis en achteraf nog een concert! Hoe leuk is dat."

Het concert duurt een uur en begint om zeven uur 's avonds. Een kaartje kost 3,95 euro.

LEES OOK:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!