Video

Geintje man! Tien kilo confetti wordt met kanonnen de achtertuin van jarige Davy ingeblazen

18 mei 2020 om 10:18 • Aangepast 25 mei 2020 om 08:24
nl
Je hebt grappen en grappen. Maar de grap die Davy Versfeld uit Eindhoven zondag overkwam, zal hij niet snel vergeten. Voor hij het wist, stond hij op zijn 32e verjaardag tot aan zijn enkels in de confetti… in zijn eigen tuin.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

Collega’s van Davy wilden zijn verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan. En omdat ze in de evenementenbranche werken, waren een paar confettikanonnen zo geregeld. Een beetje het festivalgevoel overbrengen.

Op een filmpje is te zien hoe de collega’s de poort achter het huis open maken en de kanonnen de tuin inrijden. Vervolgens blazen ze met enorme kracht tien kilo confetti de lucht in.

De buren konden erom lachen
“Het lag hier helemaal vol”, vertelt Davy. Hij kan er wel om lachen. “En de buren gelukkig ook. Want die tuin lag ook helemaal vol.”

Z’n verjaardag heeft Davy goed besteed: “We zijn de hele dag aan het opruimen geweest. Die confetti zat echt overal. Met een paar man en twee bladblazers hebben we het bijna helemaal schoon.”

De collega’s van Davy kunnen wel iets terugverwachten: “Die twee collega’s zijn jarig in juni en oktober, volgens mij. Misschien past er wel koeienmest in zo’n kanon.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!