Drugsnetwerk in Helmond: opnieuw drie verdachten opgepakt

18 mei 2020 om 14:23 • Aangepast 25 mei 2020 om 14:14
nl
De politie heeft nog eens drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een drugsnetwerk in Helmond. De opgepakte verdachten zijn 18, 28 en 25 jaar oud en komen uit Helmond. Op vrijdag arresteerde de politie drie andere mannen die mogelijk hoofdrolspelers zijn in de zaak.
Profielfoto van Paul Ruiter
Geschreven door
Paul Ruiter

De 18-jarige verdachte meldde zich vrijdagavond op het politiebureau in Helmond. Hij wist dat de politie naar op hem zoek was. Een 28-jarige man werd maandagochtend opgepakt in een Helmondse woning. Hij was er waarschijnlijk om drugs te verkopen en had een 'handelshoeveelheid' op zak. De verdachte was in het gezelschap van een 25-jarige man, ook hij is aangehouden.

Prominente rol
Zes verdachten zijn nu aangehouden in de zaak. De arrestaties volgen in een groot onderzoek naar drugshandel in de Helmondse binnenstad.

De drie mannen die vrijdagochtend aangehouden werden, zouden een prominente rol spelen in het drugsnetwerk. Ze worden voor een groot deel verantwoordelijk gehouden voor het dealen in de binnenstad en daarbuiten. Ook leverden ze, vaak vanuit hun eigen huizen, drugs aan andere dealers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!