Vrouw knock-out geslagen na discussie over uit auto gegooide bananenschil

14 juni 2020 om 16:47 • Aangepast 21 juni 2020 om 16:54
nl
Een 55-jarige man en zijn vriendin (52) zijn in het gezicht geslagen in de Bredase wijk Brabantpark na een discussie over een bananenschil. Er zijn drie verdachten, twee mannen (ieder 19) en een jongen (16), gearresteerd.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De twee mannen komen uit Breda, de jongen uit Zegge. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging. Het drietal ontkent de aangevers te hebben mishandeld. De slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Knock-out
Aan de klappen ging een woordenwisseling vooraf. De twee slachtoffers hadden net de auto geparkeerd. Ze zagen een auto langsrijden waarvan de bijrijder een bananenschil op straat gooide. Daar werden de drie inzittenden op aangesproken. De woordenwisseling liep zo hoog op dat het drietal uit de auto stapte.

Bij de man werd de bril van het hoofd geslagen en de vrouw viel na een klap op de grond en was even knock-out, zo verklaart het stel. De vrouw liep letsel aan haar neus op en moest voor behandeling naar een ziekenhuis. Terwijl de agenten nog ter plaatse waren, kwamen de drie verdachten naar ze toelopen, waarna zij zijn aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.