Vijf aanhoudingen na uit de hand gelopen burenruzie in Den Bosch

14 juni om 17:17 • Aangepast 22 juni om 10:04
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Foto: SQ Vision.
1/2 Vijf aanhoudingen en een gewonde na burenruzie in Den Bosch
Na een uit de hand gelopen burenruzie aan de Orthen in Den Bosch heeft de politie vijf mensen opgepakt. Tijdens het conflict werd een voordeur vernield en raakte een man gewond.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door

De politie kreeg rond 20.00 uur een melding dat er werd gevochten, gevolgd door een melding van een schietincident. Hoewel de toegesnelde agenten geen aanwijzingen vonden dat er geschoten was, bleek wel dat een langlopend burenconflict uit de hand was gelopen.

Buurtbewoners zouden zijn belaagd door een aantal personen dat met onder meer ijzeren staven en een riek naar de woning kwam en de voordeur vernielde. Ook raakte een kennis van de alleenstaande en belaagde buurtbewoonster gewond toen hij werd geraakt door een riek. De man werd in het ziekenhuis behandeld en mocht daarna weer naar huis.

Aanhoudingen
De politie hield zaterdagavond direct een 26-jarige man en een 48-jarige vrouw uit Den Bosch aan. Zondag meldden zich nog drie mannen, waaronder een bewoner van de Orthen en twee Bosschenaren van 21 en 52 jaar. In totaal zitten nu vijf verdachten vast. Hun aandeel in de ongeregeldheden wordt onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...