Video

Win een vakantie bij Omroep Brabant Radio

15 juni 2020 om 11:26 • Aangepast 22 juni 2020 om 10:34
nl
Een gloednieuwe blinkende BBQ, of misschien toch die heerlijke grote nieuwe televisie? Omroep Brabant heeft twee weken lang mooie prijzen te vergeven tijdens een speciale zomeraktie op de de radio. Met als hoofdprijs: vakantie in eigen land!
Profielfoto van Koen Wijn
Geschreven door

De zon kunnen we niet regelen bij Omroep Brabant, maar een aantal andere zaken die jouw zomer nog net een stukje fijner maken, zeer zeker wel. Vanaf maandag 15 juni kun jij prijzen winnen door te luisteren naar de radio. Het enige dat je daarvoor moet doen, is een WhatsApp-bericht met jouw naam sturen naar 06-57328203. Je kunt ook een mail sturen.

Wachten op privacy instellingen...

De actie duurt twee weken en per radioprogramma gaat er twee keer een alarm af. We pakken dan de telefoon en bellen iemand die ons een appje of mailtje heeft gestuurd. Neem je vervolgens op met het speciale codewoord (dat veranderen we elke dag), dan heb jij sowieso prijs. Om te weten wat het codewoord is, moet je wel naar onze uitzendingen luisteren. Maar dat doe je natuurlijk sowieso.

Of je uiteindelijk ook één van de grote prijzen wint, bepaalt het lot. Jouw naam gaat in de bak en op drie verschillende momenten doen we daar een greep in. Staat jouw naam op het kaartje, dan verras jij binnenkort misschien wel jouw gezin met een heerlijke vakantie in Centerparcs, een smakelijke BBQ of een avondje op de bank met haarscherp beeld.

Luisteren kan hieronder via de stream:

Luisteren kan natuurlijk ook via de kabel of via FM 91.9 (Midden), FM 95.8 (Noordoost), FM 91.0 (West), FM 87.6 (Zuidoost).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!