PSV’er Jorrit Hendrix deelt camerabeelden van inbraak: 'Een hoop schade aangericht'

22 juni 2020 om 21:31 • Aangepast 30 juni 2020 om 12:29
nl
PSV'er Jorrit Hendrix heeft maandagavond camerabeelden gedeeld van een inbraak in zijn huis in Eindhoven. Die inbraak gebeurde afgelopen vrijdagnacht. “Er zijn spullen meegenomen met veel emotionele waarde en er is een hoop schade aangericht”, schrijft hij op Instagram. Op de beelden is te zien hoe de mannen door het huis sluipen en met geweld een deur kapotslaan.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

“Deze drie mannen hebben bij ons thuis in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 juni ingebroken. Met het delen van een gedeelte van beveiligingsbeelden, hopen wij dat de daders herkend en gepakt kunnen worden”, aldus de middenvelder.

Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de mannen proberen het alarm te ontwijken door over de vloer te kruipen. “Deze heeft hen uiteraard gedetecteerd en vervolgens gealarmeerd. In de volgende drie minuten is op het tweede filmpje te zien dat ze de slaapkamerdeur met grof geweld forceren en er met de buit vandoor zijn gegaan.”

Hendrix zegt dat hij aangifte heeft gedaan en dat het politieonderzoek loopt. Hij hoopt dat zijn volgers op Instagram de inbrekers herkennen. “De gouden tip wordt goed beloond”, schrijft hij.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.