Jongen (15) met wapen aangehouden na vechtpartij in Hoogerheide, ook andere jongen (15) en man vast

28 juni 2020 om 08:47 • Aangepast 6 juli 2020 om 10:54
Een revolver. (Foto ter illustratie / archief)
Een revolver. (Foto ter illustratie / archief)
Aan het Philomenahof in Hoogerheide hebben agenten en de marechaussee zaterdagavond twee 15-jarige jongens en een man aangehouden na een flinke vechtpartij.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Getuigen waarschuwden om halfnegen de politie. Meerdere eenheden van de politie en de Koninklijke Marechaussee gingen daarop naar de Scheldeweg. Daar troffen agenten een 15-jarige jongen uit Roosendaal aan. Hij bleek een revolver bij zich te hebben. Hij werd daarop aangehouden.

De revolver bleek een alarmrevolver. Die is in beslag genomen.

Aan het Philomenahof hield de politie vervolgens een tweede jongen (15) uit Roosendaal aan. Hij had wonden in zijn gezicht. In de straat stond ook een auto met een Belgisch kenteken, waarvan meerdere ruiten waren vernield. In deze auto vonden agenten nog een revolver. Ook dit bleek een alarmrevolver.

De bestuurder van de auto, een 27-jarige man uit Etten-Leur, werd ook gearresteerd. De auto is voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf getakeld.

Aanleiding onduidelijk
Het drietal is vastgezet en wordt zondag verhoord. Ook werd nog een man uit Huijbergen aangehouden. Die is korte tijd later weer vrijgelaten. Hij bleek niet bij de vechtpartij betrokken te zijn. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...